Inspirace: Nafukovací čísla k narozeninám

Vytvořte narozeninovou oslavu plnou vzdušné radosti a nezapomenutelných okamžiků s našimi fóliovými čísly! 🎉

Fóliová nafukovací čísla jsou skvělým způsobem, jak přidat narozeninové oslavě lehce osobní dotek. Abychom vám usnadnili jejich používání, máme pro vás pár rad:

Jak na to?
Uvázání fóliových čísel je hračka! Použijte tenkou stužku nebo vlasec na uvázání balónků a připevněte čísla k něčemu, co vám poslouží jako stojan, nebo je zavěste jako dekoraci do prostoru. Všechny tyto balónky mají očka, za které můžete balónky uvázat.



Potřebuji helium?
Fóliová čísla lze nafouknout vzduchem pomocí slámky nebo pumpičky, a ty pak uvázat na očka balónku. Pokud však chcete, aby se balónek vznášel, použijte helium. Tyto balónky je pak potřeba zatížit závažím, nebo uvázat tak, aby neuletěly. Balónky menších rozměrů se héliem nenafukují, nebo by při tak nízkém objemu plynu stejně nelétaly.

Kdy použít balónková čísla
Fóliová čísla se používají hlavně na oslavách narozenin jako ukazatel věku oslavence. Použít je ale můžete k významnému výročí např. založení firmy, otevření prodejny, výročí vztahu, nebo i jako ozdobu na silvestrovskou oslavu. Vhodná je také kombinace s balonkovými písmeny a balonkovými bouqety.


🌟 Objevte širokou nabídku fóliových čísel a dalších dekorací pro dokonalou párty v našem párty e-shopu.