TOP 5 dekorací na silvestrovskou oslavu

Silvestr se blíží a s ním i čas na přípravu oslavy. Kromě jídla, pití a hudby je důležité nezapomenout na dekorace. Ty dodají oslavě tu správnou atmosféru a pomohou ji učinit nezapomenutelnou. 

Vybrali jsme pro vás TOP 5 silvestrovských dekorací, které by neměly chybět:

1. Nafukovací balónky

Balónky jsou klasikou, která nikdy nezklame. Dodají prostoru slavnostní nádech a snadno se přizpůsobí libovolnému stylu oslavy. Pokud chcete, aby vaše dekorace byly opravdu originální, můžete zvolit balónky ve tvaru nápisu Happy New Year nebo lahve šampaňského


2. Girlandy s nápisem Happy New Year

Girlandy jsou další oblíbenou možností. Mohou být vyrobeny z papíru, látky nebo plastu a zdobeny různými motivy. Girlandu s nápisem Happy New Year můžete použít k ozdobení stropu, stěn nebo dveří.


3. Párty závěsy

Párty závěsy jsou skvělým způsobem, jak rychle a snadno změnit vzhled místnosti do silvestrovského moodu. Dodají prostoru slavnostní nádech a vytvoří jedinečnou atmosféru. Párty závesy jsou k dispozici v různých barvách a vzorech, takže si můžete vybrat ty, které nejlépe vyhovují vaši silvestrovské oslavě.


4. Vystřelovací konfety

Vystřelovací konfety dodají oslavě trochu zábavy a vzrušení. Stačí je vystřelit do vzduchu a užijete si kouzelný efekt. Vytřelovací konfety jsou k dispozici v různých barvách a tvarech.



5. Silvestrovské stolování

Silvestrovské stolování je důležitou součástí každé oslavy. Správná výzdoba stolu dodá oslavě elegantní a slavnostní nádech.

K silvestrovskému stolování můžete použít například:

  • Silvestrovské papírové talířky, příbory a ubrousky
  • Silvestrovské dekorace na stoly, jako jsou vázy s květinami, svíčky nebo konfety