Balónky s čísly a písmeny vylepší každou oslavu

K vydařenému večírku patří i stylové dekorace. Základem jsou veselé balónky, které dnes seženete v celé řadě originálních barev i tvarů. Doplňte svou party balónky s čísly a vytvořte výzdobu, která se bude skvěle vyjímat na každé fotce.

Kde fóliové balónky využít? 

Balónky s číslicemi a písmeny dodají šmrnc každé oslavě narozenin. Snadno z nich poskládáte věk oslavence nebo vtipné přání. Prodáváme balónky v modré i růžové barvě, takže si na své přijdou holčičky i chlapci. A pro ty odrostlejší nabízíme balónková čísla ve stříbrném, zlatém nebo zlatorůžovém provedení.

Fóliové číslice a písmena skvěle doplní klasické latexové balónky a vytvoří stylovou dekoraci, která potěší vaše hosty. O správnou atmosféru se postarají také legrační frkačky a tematické ozdoby, které pobaví nejen děti, ale i dospělé.

☞ Tip! 

Vyzkoušejte malé zapichovací balónky, které se hodí jako ozdoba na dort pro malého oslavence. Navíc je můžete použít i opakovaně.

Fóliové balónky využijete i při dalších příležitostech – třeba oslavě výročí nebo nového roku. Úder silvestrovské půlnoci oslavíte sprškou blyštivých konfet a parádní snímky ze Silvestra zaručí kromě originálnch balónků i zábavné fotorekvizity.

Balónky s písmeny pak potěší i budoucí nevěstu na rozlučce se svobodou. Jednoduše z nich vytvoříte třeba zábavný vzkaz. A pokud vaše kamarádka čeká dítě, radost jí udělá roztomilý těhotenský večírek (baby shower) v jejích oblíbených barvách. Maminky, které mají rády překvapení, při něm svým přátelům oznamují také pohlaví miminka – třeba pomocí originálních party dekorací.

Nafukovací číslice i balónky s písmeny vylepší i firemní večírek. Ať už slavíte otevření nové prodejny, Halloween nebo výročí společnosti. Stačí balónky sladit s barvami vašeho podniku. Celkový dojem umocní také další stylové doplňky v podobě girland, party čepiček nebo barevných talířů. 

 

Jak nafouknout balónek s číslem?

Fóliové balónky se, podobně jako ty z latexu, plní buď vzduchem nebo héliem. Balónky nahuštěné obyčejným vzduchem nelétají, ty héliové naopak musíte připevnit, aby se vám nevznášely po místnosti. 

Malé balónky nafouknete pusou – kvůli speciálnímu ventilu si ovšem vezměte na pomoc plastové brčko nebo slámku. Ventil je samouzavíratelný, takže balónky nepotřebují převázat šňůrkou. Snadno je také dofouknete podle potřeby. Pokud máte balónků více, práci vám urychlí klasická ruční pumpička (třeba od kola). Větší číslice můžete plnit také héliem z bomby. 

A když chcete po oslavě fóliový balónek vyfouknout? Stačí do ventilku opět zasunout slámku, která uvolní pojistku a pustí vzduch ven.

Jak balónky s číslicemi upevnit? 

Balónková čísla sice nemusíte zavazovat, provázky nebo stužky se vám však budou hodit při zdobení místnosti. Výrobci většinou balónky doplňují také praktickými očky, které práci usnadní. Snadno tak přivážete ozdoby k nábytku, sloupům nebo zábradlí. Několik balónků můžete také navléct na šňůrku – vytvoříte tak originální girlandu s poutavým nápisem. 

Pokud je míst k upevnění málo, svazek balónků lehce přivážete k malým závažím – vytvoříte tak samostatně stojící dekoraci. Balónky s čísly se dají uvázat i na plastové tyčky, takže si je děti mohou odnést z oslavy domů.

Co dělat, když balónek s číslem doslouží?

Nic netrvá věčně, a i ty nejodolnější balónky se jednou odeberou do plastového nebe. Nemusíte je ale hned vyhodit do smetí. Pestrobarevný materiál snadno využijete třeba jako dekoraci na další party. Stačí vám k tomu nůžky a trocha kreativity. Z vyfouknutý balónku nastříhaného na proužky vytvoříte ozdoby na dárky, originální konfety nebo třeba ozdoby do květináčů.