Právě probíhá JARNÍ VÝPRODEJ, sleva až 20%.

Jak vytvořit fotokoutek?

Fotokoutek je místo, kde vznikají skvělé zážitky a fotokniha plná vzpomínek na svatební den. 

Výroba fotokoutku je poněkud náročnější než když ji dělá profesionál, ale s pomocí našich párty dekorací a fotorekvizit, to bude zase o něco rychlejší a jednodušší, a Vy tak budete mít vítězný pocit z dobře vykonané práce

Fotokoutek by měl být umístěn někde v zákoutí, na pěkném místě. Jako pozadí lze použít metalický párty závěs, papírové rozety, girlandy, nebo stačí natažená šňůra a přes ní přehozené třeba prostěradlo.

Fotorekvizity můžete použít buď ty zakoupené, nebo si můžete s vlastní pomocí vytvořit vlastní tabulky, na které lze psát jednoduché a vtipné vzkazy. Stačí si vystřihnout z kartonu komiksové bubliny, ty několikrát přetřít tabulovou barvou, na zadní stranu přilepit dřevěnou špejli/tyčku a máte hotovo. Nezapomeňte na křídy a houbičky na utírání. 

Mezi oblíbené fotorekvizity patří i paruky, velké brýle, či vtipná část oblečení. Vše záleží na Vaší fantazii.

Fotokniha. Ta nesmí chybět u žádného fotokoutku. Z praktického hlediska je lepší mít knihu kroužkové vazby, s vyšší gramáží papíru. K tomu nezapomeňte přidat barevné fixy, tužky, popisovače. Pro nalepení fotografií nesmíte zapomenout lepidlo, oboustranné lepící pásky nebo barevné ozdobné lepící pásky WASHI. 

A to nejdůležitější na konec. Fotoaparát. Ideální je například Instax. Má jednoduché ovládání pro většinu věkových kategorií a fotky jsou hned hotové. 

Z fotokoutku si odnesete skvělý zážitek a krásnou fotografii jako vzpomínku.