Právě probíhá JARNÍ VÝPRODEJ, sleva až 20%.

Co vše můžeme slavit?

Každý slavíme narozeniny či svátek. Avšak můžeme také slavit otevření prodejny, oslavu výročí, Haloween, karneval, rozlučku se svobodou, svatbu, maturity, státnice, či další jiné pro nás významné události. Všechny tady tyhle akce jsou ideální na uspořádání velké nebo malé oslavy, kde zajisté nesmí chybět balónky a jiné párty dekorace

Klasická narozeninová oslava se neobejde bez balónků, ať už fóliových nebo latexových, písmen nebo číslic a svíček na dort. Pro fanoušky pompéznějších oslav si své místo najdou i metalické párty závěsy, vlaječkové girlandy a nebo třeba i vystřelovací konfety, které zaručeně ohromí všechny přítomné. Pro větší zábavu na party se někomu můžou hodit párty čepičky a frkačky, a v případě přítomnosti fotokoutku i fotorekvizity. Při pořádání tematické oslavy, se perfektně hodí i stejně designově laděné papírové nádobí a doplňky. Fantazii se meze nekladou a vše záleží jen na Vás a Vašich možnostech. 

Slavit se dá prakticky cokoliv. Nemusí to být oslava velkolepých rozměrů, stačí jen pár drobných dekorací, balónků a úsměv na tváři bude zaručen.