Jaké balónky použít na oslavu

Nafukovací balónky rozdělujeme na dva základní typy - balónky latexové a balónky fóliové. Oba typy balónků lze nafouknout jak vzduchem tak héliem. Fóliové balónky mají díky samouzavíratelnému ventilu delší životnost, a v případě potřeby jdou jednoduše dofouknout. Avšak fóliové balónky menších rozměrů se héliem neplní, neboť i po nafouknutí héliem létat nebudou a to kvůli malému objemu plynu v balónku.

 

Latexové balónky jsou nejznámější a u nás nejvíce používanější. Balónky nabízí spoustu krásných barev v různých odstínech a efektech (metalický, pastelový, lesklý). Metalické balónky díky své povrchově zářící úpravě budou fascinující dekorací na každé oslavě. Upoutají pozornost a přidají tak na mimořádnosti významného dne. 

 

Pastelové balónky nabízí širokou paletu nádherných a tlumených barev, které jsou stále oblíbenější párty dekorací jakékoliv oslavy či příležitosti. 

 

Balónky lesklé někdy též nazývané chromové, jsou elegantním ale zároveň luxusním párty doplňkem. Jeho neotřelý vzhled se hodí na jakýkoliv typ oslavy. 

Oblíbeným zábavným prvkem na oslavách bývají tvarovací balónky. Tyhle balónky jsou nejen pro profesionály, ale i pro samouky, kteří se nebojí vytvořit jiné zvířátko než hada.

 

Balónková girlanda

Z latexových balónků se vytváří balónkové girlandy, které se nejvíce používají při slavnostním otevření firmy, prodejny, ale také i na narozeninových oslavách atd, kde se do oblouku zavěsí nad dveře, či na nějaké jiné vhodné místo, a slouží tak jako parádní uvítací prvek nebo okouzlující dekorace. Při vyrábění balónkové girlandy se používají balónky o všech rozměrech, nejlépe do 30cm a na 1m girlandy se dává cca 30ks balónků. Vše samozřejmě záleží na Vás a na Vašich preferencích. Výroba balónové girlandy není náročná a zvládne ji tak naprosto každý. Nafouknuté balónky prostrkujeme již připravenými očky na girlandové pásce a poté ji můžeme upevnit na předem připravené místo pomocí průhledného silonu, který nejde vidět. 

 

Balónky fóliové nabízí obrovskou škálu balónků různých tvarů, číslic, písmen, nápisů a mnoho dalších.

Balónky čísla jsou různých barev a velikostí a jsou perfektním doplňkem při pořádání narozeninové oslavy nebo oslavy výročí. 

Balónky písmena, stejně jako číslice, jsou ideální volbou při pořádání narozeninové či výroční oslavy. Z písmen lze snadno poskládat jméno, krátký vzkaz nebo cokoliv co Vás napadne. 

Jednoduchým řešením pro narozeninové, novoroční nebo rozlučkové oslavy, jsou již hotové fóliové nápisy. Nápisy jsou anglicky- Happy Birthday, Happy New Year, Bride to be, což v dnešní době ničemu nevadí. Fóliový nápis řekne vše za Vás a navíc je vynikajícím párty doplňkem

Narozdíl od latexových balónků, fóliové balónky mají i jiné tvary než známé klasické. Balónky mohou mít tvary dopravních prostředků, zvířat, geometrických tvarů, oblíbených dětských postaviček a filmových hrdinů, díky čemuž jsou balónky oblíbené především u dětí.  

Obrovskou výhodou fóliových balónů je samouzavíratelný ventil, díky kterému balónek uchází naprosto minimálně a dá se tak snadno dofouknout pomocí duté trubičky nebo brčka.