Dekorace na baby shower párty

Co je baby shower párty?

Baby shower je u nás čím dál více oblíbená společenská oslava na počest budoucí maminky a jejího nenarozeného miminka. Historie baby shower sahá až do starověku, avšak velké pozornosti a oblibě se těší až v posledních letech. Párty většinou organizují lidé z nejbližšího okolí těhotné ženy a koná se 4- 6 týdnů před termínem porodu. Akce se účastní z pravidla ženy, které nosí nastávající mamince dárky, a to jak pro ni, tak pro miminko.

Balónky a dekorace na Baby shower 

Příprava a dekorace baby shower by měla odrážet především účel celé akce. Jestliže znáte pohlaví miminka, zvolte barvy, které řeknou cokoliv za Vás. V opačném případě, kdy pohlaví neznáte, zvolte barevné kombinace vhodné pro holčičku a chlapečka.
Mezi klasické a velice oblíbené dekorace patří zcela jistě balónky. Z balónků lze vytvořit krásné barevné balónkové girlandy, které se dají doladit barevnými střapečkovými girlandami nebo vlaječkovými bannery. Stylovou dekorací, která ještě více podtrhne celou událost, jsou balónky fóliové. Fóliové nápisy BABY, BOY nebo GIRL, vyšvihnou slavnostní dekoraci zase o level výš, a fóliové balónky ve tvaru miminek, roztomilých zvířátek nebo balónky s nápisy “mom to be”, “baby girl”, “baby boy” dodají významné události atraktivní prvek.


Celá událost se také neobejde bez jídla a nápojů. Slavnostní stolovaní můžete sladit jak jen do růžové či modré barvy, tak i do kombinace růžová/modrá a to celé doladit i barevnými papírovými konfetami na stůl. K papírovým talířkům určitě nesmí chybět i papírové kelímky, které dodají celkovému dojmu jistý šmrnc a styl.