Dekorace na oslavu narozenin

Skvělý dort, výborné jídlo, jedinečná atmosféra a lidé, které máme rádi – to vše si spojujeme s povedenou narozeninovou oslavou. Stačí jen pár kroků, aby se narozeninová oslava proměnila v nezapomenutelnou událost. Jak připravit oslavu narozenin a jaké vybrat dekorace?

Jak připravit oslavu narozenin?

Začněte plánovat narozeninovou oslavu stanovením data a vytvořením seznamu hostů. Vyplatí se dát pozvaným vědět alespoň 2 týdny předem, aby si každý mohl upravit své plány a přijít v tento v den k vám domů či na jiné místo konání oslavy. 

Pokud se má párty konat doma, je nutné připravit byt či dům pro větší počet hostů. V teplejších dnech můžete párty přesunout ven, kde celá oslava bude mít tu správnou atmosféru. V rámci narozeninové oslavy můžete uspořádat i grilování, kde jistě oceníte papírové nádobí, které Vám ušetří spoustu času. Další důležitou záležitostí, o kterou se musíte postarat, je příprava nápojů a občerstvení. Hosty byste měli pohostit buď plnohodnotným jídlem nebo dát na stůl občerstvení a pochutiny.

 

Jaké dekorace zvolit na narozeninovou oslavu?

Než si vyberete vhodné dekorace na oslavu, nezapomeňte, že můžete vybírat doplňky z různých materiálů, jako jsou latexové a fóliové balónky, papírové girlandy a bannery a mnoho dalších. Oba druhy balónků mohou být naplněny heliem nebo vzduchem, a jsou k dispozici v různých provedeních a barvách. Během oslavy narozenin by neměly chybět balónky ve tvaru fóliových čísel a písmen, či nápis Happy Birthday. Mezi narozeninovou výzdobu se budou skvěle hodit bannery a girlandy, nebo třeba i a zápichy na dort s narozeninovým nápisem. Také párty závěsy budou stylovým doplňkem a v případě fotokoutku i jako vhodným pozadím.

Oslava narozenin nemusí být nudná. Pro děti můžete například uspořádat tématickou oslavu, která nabízí mnoho možností. Vsadit můžete na Ledové království, prasátko Peppu, Mickey Mouse, dinosaury či stavební auta a mnoho dalších. Fantazii se v tomto případě meze nekladou.