Jak uspořádat párty na odhalení pohlaví

Pokud jde o vaše těhotenství, už vás mnoho překvapení nečeká - znáte přibližný termín porodu a pravděpodobně máte k dispozici všechny knihy o plánování miminka. Ale pohlaví vašeho dítěte? To je jediné překvapení, které můžete nechat sobě i svému okolí, tak proč z této události neudělat velkou oslavu?

Existuje mnoho způsobů, jak provést "velké odhalení", od vystřelovacích konfet až po pinaty. A nemusí to skončit jen u toho, nádobí s dětskou tématikou, dekorace a další prvky vám pomohou tuto významnou událost vylepšit - a vzbudit vzrušení z otázky, kterou mají všichni na jazyku!

První krok: pošlete pozvánky

Pokud plánujete s dostatečným předstihem, nezapomeňte vzít v úvahu datum ultrazvuku pohlaví vašeho miminka. To bude pravděpodobně někdy během druhého nebo třetího trimestru, takže datum oslavy naplánujte brzy poté.

Smyslem vašich pozvánek je budovat napětí před velkým odhalením. Požádejte například hosty, aby si oblékli buď modrou, nebo růžovou barvu podle toho, zda si myslí, že je to kluk, nebo holka.



Druhý krok: Přidejte dekorace

Pokračujte ve vzrušující atmosféře pomocí tematických dekorací. Smíchejte růžové a modré balónky, girlandy a rekvizity. Nebo pokud toužíte po něčem trochu jiném, zvolte jiné motivy, například piráty a mořské panny nebo princezny a prince.

Třetí krok: Připravte si hry

Využijte blížícího se odhalení pomocí herních aktivit, jako jsou hádací hry. Můžete vyvěsit obrázky ultrazvuku a požádat hosty, aby hlasovali, zda si myslí, že je to chlapec nebo dívka. 




Čtvrtý krok: Naplánujte odhalení

Okamžik, na který všichni čekali! Prvním krokem je rozhodnout se, zda se chcete dozvědět pohlaví svého dítěte spolu s ostatními. Pokud ano, požádejte svého gynekologa, aby vám při ultrazvukovém vyšetření napsal na papírek "kluk" nebo "holka" (žádné nahlížení!) a předejte ho kamarádovi nebo rodinnému příslušníkovi, který umí udržet tajemství! Ti pak mohou zorganizovat konečné "odhalení".

To lze provést různými způsoby, například vystřelením z růžové nebo modré vystřelovací konfety, prasknutím balónku naplněného konfetami nebo rozkrojením upečeného dortu s barevnými bonbony uvnitř. Pokud jsou pro, můžete dokonce pověřit určeného člena rodiny nebo kamaráda, aby pro vás vytvořil kvíz s indiciemi vedoucími k odhalení pohlaví!