Jak vyzdobit narozeninovou oslavu

Vyzdobení narozeninové oslavy může být velká zábava kde se kreativitě meze nekladou a můžete tak povolit uzdu Vaší fantazii. Zde je několik tipů, jak vytvořit nezapomenutelnou atmosféru narozeninové oslavy.

  1. Balónky jako hlavní součást dekorace, kterou ocení především děti. Balónky jsou skvělou volbou, protože jsou snadno i cenově dostupné v párty obchodě a na výběr máte širokou paletu barev a velikostí. Balónky můžete zavěsit jen tak do prostoru, nebo pro ty, kteří se toho nebojí, můžete vytvořit balónovou girlandu.
  2. Tematická oslava. Má - li Vaše dítě oblíbeného filmového hrdinu nebo postavičku z filmu, narozeninovou oslavu můžete směřovat tímhle směrem a sladit tak celou oslavu do jednoho stylu.
  3. Řekněte to čísly! Vyjádřete věk oslavence či důležitý rok pomocí balónků ve tvaru čísel, nebo balónky s potiskem číslic.
  4. Zapalte svíčky k vytvoření útulné a romantické atmosféry.
  5. Použijte narozeninové dekorace jako jsou třeba párty závěsy, honeycomb, pom pom, papírové lampiony, serpentýny, bannery s nápisem, a narozeninové doplňky, které se postarají o oživení a zábavu Vaší oslavy.
I ty nejmenší detaily, dokáží velké věci.